què és el laboratori  |  Els curtmetratges  |  El mapa del cinema català  |  La Post Gala  |  Reportatges/entrevistes  
     
 

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ

«Reportatges/entrevistes
»



Entrevistes amb Dani de La Orden, director del film nominat, BARCELONA, NIT D'ESTIU; [02:44] Jaume Figueres, crític i director de CINEMA 3, TVC; [04:50] Albert Solé, director del documental nominat ELS RECORDS GLAÇATS; [08:58] Âlex Gorina, crític i director de SALA 33, TVC; [17:30] Lolo Herrero, actor i presentador de la Lectura de Nominacions dels VI Premis Gaudí.

Crèdits:

Equip de realització: Bea Escolar, Tànit Fernández, Isaac Rodríguez. [L'equip de realització ha estat format per creadors audiovisuals guanyadors dels Premis SGAE Nova Autoria].
Direcció: Maria Escobedo, Andrew Colquhoun i Matilde Obradors.
Producció: Associació Livemedia, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.
Amb la col.laboració de: Acadèmia del Cinema Català. Fundació SGAE. Col.legi de Directors de Cinema de Catalunya. GAC-Guionistes Associats de Catalunya. Revistes digitals Kinetoscat.com i NoSoloCine.com.
Agraïments: Maria Labró, Daniel Piera, Mateo Ramírez Louit, Oriol Bonals, Oriol Planas, Lluc Estrany, Ernest Reyner, Cristian López Díaz.

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ ha estat produït per Associació Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.