què és el laboratori  |  els prototips  |  working sessions Q&A  |  calendari "live online"  
     
     
  El LABORATORI DE PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL I CULTURAL "LIVE ONLINE" articula un marc de treball que focalitza la creació innovadora de formats de producció audiovisual i cultural online, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.



El laboratori aporta una comprensió del potencial actual de la producció audiovisual online generant experiències i inferint estratègies de creació, producció, difusió i sostenibilitat de continguts a la Xarxa.

Dins d'un procés formatiu i investigatiu, el laboratori desenvolupa una sèrie de prototips audiovisuals, programes o esdeveniments online que es transmeten en viu i en directe a través de la plataforma online de vídeo livestream d'Associació Livemedia [accessible a http://www.lab-livemedia.net] i altres webs.

Els prototips es presentan com a "canal audiovisual" a partir de desembre 2013 (consultar la programació). Cadascun d'aquests projectes sondeja el seu propi nínxol d'audiència o microaudiència transfronterera, online i presencial, per crear una network d'audiències.

El laboratori s'orienta de forma interdisciplinar a organitzacions i professionals d'una diversitat de camps i sectors audiovisual, cultural, creatiu i de la comunicació, amb un interès en generar nous projectes dins dels paràmetres de vídeo online i un entorn viu, connectat i multipantalla.

En el marc de la iniciativa Escenaris de Producció Audiovisual i Cultural Online, Nova Publicitat  i Patrocini, el laboratori explora estratègies que responen a la necessitat de construir "interfícies" i "aliances" en una trobada propiciatòria entre empreses i públic amb la cultura, en el nou entorn de la "societat connectada".

#liveonline
#offon
#premisgaudi
#canconscom?
#campusrock


Direcció: Maria Escobedo, Andrew Colquhoun i Matilde Obradors.

Organització i producció: Associació Livemedia. MèdiaQuiosc de l’Arts Santa Mònica http://www.artssantamonica.cat i Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb el suport de
: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Secretaría de Estato de Cultura del MECD, Fundació SGAE, Universitat Pompeu Fabra.
Amb el col·laboració de: Acadèmia del Cinema Català, Col.legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya, Art Barcelona - Associació de Gal.leries d'Art Contemporani.