què és el laboratori  |  Els curtmetratges  |  El mapa del cinema català  |  La Post Gala  |  Reportatges/entrevistes  
     
 

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ

«La post gala»




Dijous 6 de febrer, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.

Aquest tercer i darrer OFF/ON reuneix membres i representants de les pel.lícules guanyadores, junt amb teòrics i crítics per donar una visió d'aquests VI Premis Gaudí.


Amb:

Ana Martínez (editora de Kinetoscat.com i col.laborant en la conducció de l'OFF/ON), Jordi Cadena (director LA POR) i Violeta Kovacsics (Crítica i teòrica de cinema, vocal de l'Associació de Crítics i Escriptors de Cinema de Catalunya). Marcel Barrena (director, guionista i productor) i Oriol Maymó (productor, corte y confección) de MÓN PETIT, millor documental. Lourdes Pérez (vestuarista), Sebastián Vogler (arts director) i Vicenç Altaió (actor protagonista i escriptor) de HISTÓRIA DE LA MEVA MORT, millor vestuari. Josep Amorós (Productor, Amorós Produccions) i Belén Sánchez (development executive Rebelión Terrestre Produccions) de LOS ÚLTIMOS DÍAS, millor pel.lícula en llengua no catalana, millor direcció de producció, millor direcció artística, millor fotografia, millor so, millors efectes especials/digitals, millor maquillatge i perruqueria. Ivan Pintor (guionista, crític i teòric de cinema).

A més dels registres realitzats a la Recepció del Conseller de Cultura al Palau de la Generalitat amb Ferran Mascarell, Conseller de Cultura i Isona Passola, Presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català.

Entrevistes:

Àlex Lora,
director de GORKA CIRKA (millor curtmetratge). Rosa Tharrats i Lourdes Pérez, vestuaristes d'HISTÒRIA DE LA MEVA MORT. Paco Poch, productor i Membre d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català.

Crèdits:

Equip de realització: Bea Escolar, Tànit Fernández, Isaac Rodríguez. [L'equip de realització ha estat format per creadors audiovisuals guanyadors dels Premis SGAE Nova Autoria].
Direcció: Maria Escobedo, Andrew Colquhoun i Matilde Obradors.
Producció: Associació Livemedia, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.
Amb la col.laboració de: Acadèmia del Cinema Català. Fundació SGAE. Col.legi de Directors de Cinema de Catalunya. GAC-Guionistes Associats de Catalunya. Revistes digitals Kinetoscat.com i NoSoloCine.com.
Agraïments: Maria Labró, Daniel Piera, Mateo Ramírez Louit, Oriol Bonals, Oriol Planas, Lluc Estrany, Ernest Reyner, Cristian López Díaz.

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ ha estat produït per Associació Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.