què és el laboratori  |  Els curtmetratges  |  El mapa del cinema català  |  Post Gala  |  Reportatges/entreviste   
     
 

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ

«Els curtmetratges seleccionats i nominats»
Dijous 9 de gener, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.

Aquest primer OFF/ON es dedica als curtmetratges seleccionats i nominats per al VI Premis Gaudí.

Amb:

Manel Raga, director del curt LA GALLINA i l'actriu Sílvia Sabater. Valérie Delpierre, d'Inicia films, productora del curt GORKA CIRKA i Carles Torrens, director del curt SEQUENCE, des de Los Angeles, via Skype.

A més dels registres realitzats a la SGAE en El Dia Més Curt amb els curtmetratges seleccionats amb:

Estíbaliz Urresola, guionista i directora de ADRI. Camila Mantovani, guionista i directora de ALIANZA. Susana Casares, guonista, directora i productora de TRYOUTS.

Crèdits:

Equip de realització: Bea Escolar, Tànit Fernández, Isaac Rodríguez. [L'equip de realització ha estat format per creadors audiovisuals guanyadors dels Premis SGAE Nova Autoria].
Direcció: Maria Escobedo, Andrew Colquhoun i Matilde Obradors.
Producció: Associació Livemedia, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.
Amb la col.laboració de: Acadèmia del Cinema Català. Fundació SGAE. Col.legi de Directors de Cinema de Catalunya. GAC-Guionistes Associats de Catalunya. Revistes digitals Kinetoscat.com i NoSoloCine.com.
Agraïments: Maria Labró, Daniel Piera, Mateo Ramírez Louit, Oriol Bonals, Oriol Planas, Lluc Estrany, Ernest Reyner, Cristian López Díaz.

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ ha estat produït per Associació Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.