què és el laboratori  |  Els curtmetratges  |  El mapa del cinema català  |  La Post Gala  |  Reportatges/entrevistes  
     
 

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ

«El mapa del cinema català actual»




Dimecres 29 de gener, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.

Aquest segon OFF/ON es dedica a fer un mapa del cinema a Catalunya amb els seus diferents protagonistes, incloent veus diverses, des de les més consagrades a les més emergents.


Amb:

José López (editor de NoSoloCine.com i col.laborant en la conducció de l'OFF/ON). Santi Lapeira (director, guionista i productor, president del Col.legi de Directors de Cinema de Catalunya) i Judit Colell (directora, vicepresidenta de l'Academia de Cine Español). Marta Figueras (Productora Bailando con todos) i Sandra Forn (Fims Orient). Esteban Bernatas (director de la Sala Zum-Zeig) i Eva Vila (directora del documental nominat: BAJARÍ). Manuel Mira (director), Joan Frank Charansonnet (director de cinema i de teatre) i Albert Plans (guionista, membre del GAC-Guionistes Associats de Catalunya). Tono Folguera (Lastor Media, president de ProDocs, productor dels documentals nominats: BAJARÍ i SABINA-SERRAT), Pau Subirós (guionista i productor de la pel.lícula que serà guanyadora de quatre Gaudís: LA PLAGA) i Marcel Barrera (director, guionista del documental que serà guanyador del Gaudí MON PETIT). Pep Armengol (director de casting) amb les actrius Ivana Miño i Candela Antón.

A més dels registres realitzats a La Pedrera durant la lectura de les nominacions dels VI Premis Gaudí.

Entrevistes:

Dani de La Orden
, director del film nominat: BARCELONA, NIT D'ESTIU. Jaume Figueres, crític i director de Cinema 3, TVC. Lolo Herrero, actor, presentador de la Lectura de Nominacions dels VI Premis Gaudí. Albert Solé, director del documental nominat: ELS RECORDS GLAÇATS. Àlex Gorina, crític i director de Sala 33, TVC.

Crèdits:

Equip de realització: Bea Escolar, Tànit Fernández, Isaac Rodríguez. [L'equip de realització ha estat format per creadors audiovisuals guanyadors dels Premis SGAE Nova Autoria].
Direcció: Maria Escobedo, Andrew Colquhoun i Matilde Obradors.
Producció: Associació Livemedia, MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica.
Amb la col.laboració de: Acadèmia del Cinema Català. Fundació SGAE. Col.legi de Directors de Cinema de Catalunya. GAC-Guionistes Associats de Catalunya. Revistes digitals Kinetoscat.com i NoSoloCine.com.
Agraïments: Maria Labró, Daniel Piera, Mateo Ramírez Louit, Oriol Bonals, Oriol Planas, Lluc Estrany, Ernest Reyner, Cristian López Díaz.

L'OFF/ON DELS PREMIS GAUDÍ ha estat produït per Associació Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.