introducció al taller  |  operatiu del taller   arxius de vídeo del taller 2016  |  < / code±nowness>  |  castellano  
     
 

El taller s'iniciarà amb una introducció al vídeo livestreamque inclourà tecnologies, plataformes i formats, com també models actuals de finançament i sostenibilitat. L'objectiu d'aquesta introducció és ajudar als participants a emmarcar les seves idees dins d'un «workflow de creació livestream».

Per donar el màxim de temps al desenvolupament de les propostes, es farà una sessió introductòria especial al juliol per aquells participants que s'hagin inscrit abans de finals de juny.

S'espera que els grups i individus que formin part del taller comparteixin i discuteixin el desenvolupament dels seus projectes i el corresponent «workflow de creació livestream» amb els altres participants. En general el taller adoptarà el format d'un seminari obert i online.

Cada iniciativa experimentarà i elaborarà el seu «workflow de creació livestream» incidint en els eixos de "plataforma online", "contingut original" i "network/distribució" en l'àmbit de la cultura. El taller desenvoluparà entorn de sis propostes i s'espera que els participants col.laborin creativament en diversos projectes.

La programació del taller conclourà amb una instal.lació/presentació a la Sala Polivalent de Fabra i Coats com a part de l'esdeveniment WORKFLOW LIVESTREAM </CODE±NOWNESS> (13, 14 i 15 de desembre 2017). Es reservarà un període de temps posterior per a l'anàlisi i la postproducció del material generat durant el taller.

El taller de vídeo livestream Cinemàtiques de la Web es realitzarà a l'espai coworking de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona, on Livemedia és projecte associat. Serà conduït per Maria de Marias i Andrew Colquhoun, productors culturals i artistes audiovisuals amb una llarga trajectòria nacional i internacional en la creació interdisciplinària en el camp de vídeo livestream, xarxes d'interacció i vídeo online.

DATA LÍMIT PER A LA PREINSCRIPCIÓ I SOL.LICTUD DE PARTICIPACIÓ: DILLUNS 2 DE OCTUBRE

Les persones, organitzacions i col.lectius interessats hauran d'enviar el seu currículum i un breu escrit de motivació a livemedia@lab-livemedia.net (assumpte: TALLER LIVESTREAM FiC) esmentant breument: alguna referència cultural (contemporània o no), una idea o proposta de realització o àmbit d'interès que suggereixi l'enunciat del taller, l'equip audiovisual, digital o informàtic de què es disposa, i qualsevol altre tipus d'equip o material susceptible de ser integrat (instruments sonors o musicals, tot tipus d'attrezzo, il·luminació...).

Sessió introductòria especial al juliol per aquells participants inscrits abans de finals de juny.

Llengües: català, castellà, anglès.

Despeses d'inscripció un cop confirmada la participació: 80 €.

Per a més informació i contacte:livemedia@lab-livemedia.net y http://www.lab-livemedia.net

Organitza: Livemedia i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona

Direcció: Mariade Marias i Andrew Colquhoun, Livemedia.

Dates i horaris del taller: del 06 de octubre al 16 de desembre de 2017, divendres de 17.00 a 20.30h i dissabtes de 12.00 a 16.00h

Presentació pública: dimecres 13, dijous 14 i divendres 15 de desembre de 2017.