introducción  |  sobre las Working Sessions Q+A  |  archivos de vídeo  |  Josep Maria Miret - RACC  
     
 WORKING SESSIONS Q & A
 </amb> Josep Maria Miret

En aquesta sessió amb Josep Maria Miret s'examinaran estratègies creatives de comunicació i les implicacions del content marketing, en el context del qual la marca pot transformar-se en "media publisher", i com alguns argumenten, «armats de contingut de qualitat, les corporacions poden esdevenir líders d'opinió, agents de canvi i experts»
.

Dimecres 17 de desembre, 2014. Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, La Rambla 7, <M> Drassaners

Josep Maria Miret és director de comunicació, publicitat i imatge i director del RACC Online https://www.racc.cat/home_ca.
A les responsabilitats globals de la comunicació corporativa es sumen les del projecte RACC Online per a la digitalització de l'entitat, impulsant l'e-commerce i la identitat digital del RACC.

http://blog.racc.cat/
Les Working Sessions Q&A han estat produïdes per Associació Livemedia i Universitat Pompeu Fabra amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.

Direcció de les Working Sessions Q&A: Maria de Marias, Matilde Obradors i Andrew Colquhoun

Organització
: Associació Livemedia i Arts Santa Mònica - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Agraïments
: RACC Automòbil Club. Eva Vila, IDEC-Universitat Pompeu Fabra.
Col.laboració: Acadèmia del Cinema Català. Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.