introducción  |  sobre las Working Sessions Q+A  |  archivos de vídeo  
     
 En el context de la contínua emergència i creixent importància de les tecnologies digitals online, l'objectiu de les Working Sessions Q&A és examinar l'actualitat de la producció cultural i audiovisual, i els escenaris de la seva sostenibilitat en l'entorn d'Internet.

Aquestes sessions de treball i converses en format Question & Answer plantegen explorar i racionalitzar estratègies de creació i producció audiovisual i cultural a la Xarxa, conèixer la construcció de la imatge en l'entorn medial contemporani, elaborar l'argument de les noves aliances, aprendre de campanyes de comunicació innovadores, i endinsar-se en les tàctiques de patrocini dins el context d'Internet.

Les Working Sessions Q&A proposen un espai de diàleg entre un professional o especialista dels camps de la comunicació, la creació i la producció audiovisual, la publicitat i el patrocini, amb altres agents o creadors dels sectors culturals amb un interès en generar nous continguts audiovisuals a Internet.

#liveonline

En vídeo livestream al Canal Livemedia

Les Working Sessions Q&A han estat produïdes per Associació Livemedia i Universitat Pompeu Fabra amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.

Direcció de les Working Sessions Q&A: Maria de Marias, Matilde Obradors i Andrew Colquhoun

Organització
: Associació Livemedia i Arts Santa Mònica - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Agraïments
: RACC Automòbil Club. Eva Vila, IDEC-Universitat Pompeu Fabra.
Col.laboració: Acadèmia del Cinema Català. Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.