introducción  |  sobre las Working Sessions Q+A  |  archivos de vídeo  |  Lluis Miñarro    
     
 WORKING SESSIONS Q & A
 </amb> Lluís Miñarro

Aquesta sessió abordarà les implicacions de les tecnologies digitals online tant en termes de producció com de creació cinemàtica en l'àmbit de l'audiovisual i del cinema independent.


Dimecres 19 de novembre, 2014. Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, La Rambla 7, <M> Drassaners

"Lluís Miñarro és una de les personalitats més destacades del cinema d'autor. Equànime, compromès, addicte al seu treball, al risc i al rigor, el director, productor, crític i, sobretot, cinèfil barceloní, ha produït i apadrinat a un bon nombre de realitzadors novells com Albert Serra, Lisandro Alonso, Sergio Caballero o José María de Orbe, així com a cineastes fonamentals com Apichatpong Weerasethakul, Jose Luis Guerín o Manoel d'Oliveira. També és considerat com un dels renovadors intel·lectuals del nostre cinema."

http://eddiesaeta.blogspot.com.es/p/luis-
minarro.html
Les Working Sessions Q&A han estat produïdes per Associació Livemedia i Universitat Pompeu Fabra amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.

Direcció de les Working Sessions Q&A: Maria de Marias, Matilde Obradors i Andrew Colquhoun

Organització
: Associació Livemedia i Arts Santa Mònica - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Agraïments
: RACC Automòbil Club. Eva Vila, IDEC-Universitat Pompeu Fabra.
Col.laboració: Acadèmia del Cinema Català. Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.