introducción  |  sobre las Working Sessions Q+A  |  archivos de vídeo  |  Romà Gubern    
     
 WORKING SESSIONS Q & A
 </amb> Romà Gubern

«
Transicions en la mediasfera i els modes de producció»


Dimecres 8 de gener, 2014. Mediaquiosc, Arts Santa Mònica, La Rambla 7, <M> Drassaners

Romà Gubern es historiador i teòric del cinema i la comunicació. Escriptor i historiador dels mitjans de comunicació de masses, singularment de cinema i còmic. Catedràtic de comunicació audiovisual de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. President de la Asociación Española de Historiadores del Cine i membre de la Association Française pour la Recherche sur l'Histoire du Cinéma. Membre de la New York Academy of Sciences i del Comité d'Honor de la International Association for Visual Semiotics.
Les Working Sessions Q&A han estat produïdes per Associació Livemedia i Universitat Pompeu Fabra amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.

Direcció de les Working Sessions Q&A: Maria de Marias, Matilde Obradors i Andrew Colquhoun

Organització: Associació Livemedia i Arts Santa Mònica - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Agraïments: RACC Automòbil Club. Eva Vila, IDEC-Universitat Pompeu Fabra.
Col.laboració: Acadèmia del Cinema Català. Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.