introducción  |  sobre las Working Sessions Q+A  |  archivos de vídeo  |  Josep Maria Català  
     
 WORKING SESSIONS Q & A
 </amb> Josep Maria Català

Es presentarà la "Imatge Interfície" i les seves implicacions socioculturals com a «model de pensament contemporani que articula les concepcions a través de les quals s'exposa, es representa, es gestiona i es rep el coneixement de la cultura contemporània».

Dimecres 29 d'octubre, 2014. Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, La Rambla 7, <M> Drassaners

Josep Maria Català: Catedràtic del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.  Director acadèmic del Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu. Autor dels llibres: El cine de pensamiento: Formas de la imaginación tecno-estética (2014); La imagen interfaz: representación audiovisual y conocimiento en la era de la complejidad, (2010); Estética del ensayo: la forma ensayo, de Montaigne a Godard (2014).
Les Working Sessions Q&A han estat produïdes per Associació Livemedia i Universitat Pompeu Fabra amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.

Direcció de les Working Sessions Q&A: Maria de Marias, Matilde Obradors i Andrew Colquhoun

Organització: Associació Livemedia i Arts Santa Mònica - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Agraïments: RACC Automòbil Club. Eva Vila, IDEC-Universitat Pompeu Fabra.
Col.laboració: Acadèmia del Cinema Català. Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.