Introducció  |  En Procés - 18/19.03.2016  |  En Procés - 6.05.2016  |  Microvídeos - 18/19.03.2016  |  Microvídeos - 6.05.2016  
     
 


EN PROCÉS: 6.05.2016

FABRA I COATS - FABRICA DE CREACIÓ DE BARCELONA


http://fabraicoats.bcn.cat/ca/node/850

"Els projectes que formaran part d’aquesta edició són els d’Agitart, Katerina Ashche, Maria Petukhova, Eduardo Ruíz, Fèlix Vinyals i Za! amb loscorderos.sc
.

En sintonia amb la barreja de disciplines que caracteritza el dia a dia de la fàbrica, la mostra comprèn una varietat de temes i mitjans artístics: l’art biotrònic i interactiu de Fèlix Vinyals, la fusió de música i teatre de la mà de Za! i loscorderos.sc, la macroinstal·lació amb bosses de tela de Masha Petukhova o les peces conceptuals de l’artista visual Eduardo Ruiz.

Si voleu un petit tast del que us espera a En Procés, us convidem a fer una ullada als microvídeos realitzats per LIVEMEDIA amb els artistes especialment per aquesta ocasió.

Igualment, gràcies a la col·laboració amb Livemedia i continuant el diàleg creatiu amb els artistes participants, En Procés es presentarà simultàniament com a esdeveniment en línia i es podrà seguir en directe per la nostra web.

Aquesta edició d’En Procés disposa, a més, de la col·laboració de PEDRA, residents al viver d’iniciatives culturals de la fàbrica, per a la direcció artística de l’esdeveniment."