canal livemedia "live online"  |  programació  |  En Procés - Fabra i Coats 6.05.2016  18-19.03.2016  |  Mixtur Online  
 



El pròxim 6 de maig Fabra i Coats - Fàbrica de Creació presenta una nova edició d’En Procés, una mostra ideada per apropar al públic el treball desenvolupat pels artistes en el marc de la seva residència a la fàbrica de creació

Els projectes que formaran part d’aquesta edició són els d’Agitart, Katerina Ashche, Maria Petukhova, Eduardo Ruíz,
Fèlix Vinyals
 i Za! amb loscorderos.sc.

En sintonia amb la barreja de disciplines que caracteritza el dia a dia de la fàbrica, la mostra comprèn una varietat de temes i mitjans artístics: l’art biotrònic i interactiu de Fèlix Vinyals, la fusió de música i teatre de la mà de Za! i loscorderos.sc, la macroinstal·lació amb bosses de tela de Masha Petukhova o les peces conceptuals de l’artista visual Eduardo Ruiz.

Si voleu un petit tast del que us espera a En Procés, us convidem a fer una ullada als microvídeos realitzats per Livemedia amb els artistes especialment per aquesta ocasió.

Igualment, gràcies a la col·laboració amb Livemedia i continuant el diàleg creatiu amb els artistes participants, En Procés es presentarà simultàniament com a esdeveniment en línia i es podrà seguir en directe per la nostra web.

Aquesta edició d’En Procés disposa, a més, de la col·laboració de PEDRA, residents al viver d’iniciatives culturals de la fàbrica


http://fabraicoats.bcn.cat/ca/node/850

PROGRAM DE TRANSMISIONS "LIVE ONLINE":

19.00h: Divendres, 6 de maig

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona http://fabraicoats.bcn.cat/es

Metro: L1 (Sant Andreu); Bus: 11, 40, 73, 126 y N9; Renfe: Sant Andreu Comtal.