els prototips  |  L'Off/On dels Premis Gaudí  |  Polsos en la Iconosfera  |  Cançons...com?  |  Cinemalab    
     
  CINEMALAB

A partir d'un format de "magazine", es promourà tot el que es considera "nou" en el sentit més ampli del tractament el cinema i de la producció audiovisual a Catalunya: estrenes, noves promos, projectes en gestació, triomfs i fracassos, directors, guionistes, llenguatges cinemàtics, problemàtiques del sector com la pirateria, noves estratègies de producció i distribució...etc. A més de divulgar les activitats pròpies de les organitacions implicades com per exemple "Pantalla d'Autor" i "Les Sectorials" del Col.legi de Directors de Catalunya, o els nous Premis Transmèdia del GAC.



«La Informació cinematogràfica als mitjans digitals» <amb/:> Santí Lapeira, Ana Martinez Medina (editora de Kinetoscat http://www.kinetoscat.com) i José López.


«Curtmetratges i nous formats audiovisuals» <amb/:> Santí Lapeira (President del Col.legi de Directores de Cinema) i José López (editor de la revista digital NoSoloCine http://www.nosolocine.com).


Equip de realització de CINEMALAB


Producció
:
Associació Livemedia i MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica http://www.artssantamonica.cat


Organitzat amb el Col.legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya http://www.directorsdecinema.org i Fundació SGAE http://www.sgae.cat