Introducció  |  video  |  program 1: 29 d'octubre  |  program 2: 20 de novembre  |  program 3: 18 de desembre  
     
 

Una programació d'esdeveniments «live online» per a la promoció de l'art contemporani

Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica

En vídeo livestream a http://www.lab-livemedia.net i altres llocs web d'organitzacions col.laboradores



Polsos en la Iconosfera presenta una sèrie d'esdeveniments «live online» a través de les tecnologies de vídeo livestream que es realitzaran a partir d'octubre des de l'Arts Santa Mònica i altres espais culturals, responent a la necessitat de canals de visibilització per a l'art contemporani.

Amb la finalitat de promoure i divulgar el coneixement de l'art contemporani en totes les seves vessants, Polsos en la Iconosfera aporta un context innovador de comunicació i difusió a través d'Internet per produir i transmetre l'art i la cultura d'avui en el nou entorn medial basat en xarxes de connectivitat i el requeriment d'anar online.

Polsos en la Iconosfera planteja trobades amb artistes, col.lectius, centres d'art, curadors, crítics, historiadors... en interacció amb un públic presencial i un públic online. Es tracta de mostrar i conversar sobre iniciatives actuals, exposicions, obres d'art, col.leccions, visions, per conèixer més a fons el panorama de l'art contemporani des dels seus diferents àmbits.

Participen entre altres:

La Capella, El Teler de Llum-Centre d'Art de Tarragona, HAMACA, Fàbriques de Creació de Barcelona, artistes residents a HANGAR, Flux Festival Vídeo d’Autor, Idensitat, Goethe Institut de Barcelona, Blanc Sota Negre, Lo Pati Centre d'Art Terres de l'Ebre

Direcció: Maria de Marias, Andrew Colquhoun

Organització i producció: Associació Livemedia, amb el suport de l'OSIC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i i Ajuntament de Barcelona
Col.laboració: Arts Santa Mònica, Bonart Cultural.
Agraïment: Art Barcelona - Associació de Galeries d'Art Contemporani http://www.artbarcelona.es