Working Sessions Q&A  |  Sobre les Q+A  |  Josep Maria Català  |  Lluis Miñarro  |  Josep Maria Miret - RACC  
     
     
 

WORKING SESSIONS Q & A  

Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, La Rambla 7, <M> Drassaners

Dimecres 29 d'octubre / 19:00h: </amb> Josep Maria Català
Dimecres 19 de novembre / 19:00h:
</amb> Lluís Miñarro
Dimecres 17 de desembre / 19:00h:
</amb> Josep Maria Miret. Director de Comunicació del RACC



En el context de la contínua emergència i creixent importància de les tecnologies digitals online, l'objectiu de les Working Sessions Q&A és examinar l'actualitat de la producció cultural i audiovisual, i els escenaris de la seva sostenibilitat en l'entorn d'Internet.

Aquestes sessions de treball i converses en format Question & Answer plantegen explorar i racionalitzar estratègies de creació i producció audiovisual i cultural a la Xarxa, conèixer la construcció de la imatge en l'entorn medial contemporani, elaborar l'argument de les noves aliances, aprendre de campanyes de comunicació innovadores, i endinsar-se en les tàctiques de patrocini dins el context d'Internet.

Les Working Sessions Q&A proposen un espai de diàleg entre un professional o especialista dels camps de la comunicació, la creació i la producció audiovisual, la publicitat i el patrocini, amb altres agents o creadors dels sectors culturals amb un interès en generar nous continguts audiovisuals a Internet.

En vídeo livestream al Canal Livemedia

#liveonline

INSCRIPCIÓ ONLINE  /  entrada lliure  /  aforament limitat

Dimecres 29 d'octubre, 19.00h

</amb> Josep Maria Català

Es presentarà la "Imatge Interfície" i les seves implicacions socioculturals com a "model de pensament contemporani que articula les concepcions a través de les quals s'exposa, es representa, es gestiona i es rep el coneixement de la cultura contemporània".

Josep Maria Català: Catedràtic del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.  Director acadèmic del Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu. Autor dels llibres: El cine de pensamiento: Formas de la imaginación tecno-estética (2014); La imagen interfaz: representación audiovisual y conocimiento en la era de la complejidad, (2010); Estética del ensayo: la forma ensayo, de Montaigne a Godard (2014).

Dimecres 19 de novembre, 18.45h

</amb> Lluís Miñarro

Aquesta sessió abordarà les implicacions de les tecnologies digitals online tant en termes de producció com de creació cinemàtica en l'àmbit de l'audiovisual i del cinema independent.

"Lluís Miñarro és una de les personalitats més destacades del cinema d'autor. Equànime, compromès, addicte al seu treball, al risc i al rigor, el director, productor, crític i, sobretot, cinèfil barceloní, ha produït i apadrinat a un bon nombre de realitzadors novells com Albert Serra, Lisandro Alonso, Sergio Caballero o José María de Orbe, així com a cineastes fonamentals com Apichatpong Weerasethakul, Jose Luis Guerín o Manoel d'Oliveira. També és considerat com un dels renovadors intel·lectuals del nostre cinema." http://eddiesaeta.blogspot.com.es/p/luis-minarro.html

Dimecres 17 de desembre, 19.00h

</amb> Josep Maria Miret. Director de comunicación del RACC

En termes de comunicació corporativa o patrocini de continguts socials i culturals, s'examinaran estratègies creatives de comunicació i les implicacions del content marketing, en el context del qual la marca pot transformar-se en "media publisher", i com alguns han argumentat, "armats de contingut de qualitat, les corporacions poden esdevenir líders d'opinió, agents de canvi i experts".

Josep Maria Miret és director de comunicació, publicitat i imatge i director del RACC Online https://www.racc.cat/home_ca.
A les responsabilitats globals de la comunicació corporativa es sumen les del projecte RACC Online per a la digitalització de l'entitat, impulsant l'e-commerce i la identitat digital del RACC.


Direcció de les Working Sessions Q&A: Maria de Marias i Andrew Colquhoun

Organització i producció:
Associació Livemedia i Arts Santa Mònica - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Agraïments: Matilde Obradors, vicedegana de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i Eva Vila, IDEC-Universitat Pompeu Fabra.

Col.laboració: Acadèmia del Cinema Català. Facultat de Ciències de la Comunicació UAB. INCOM-Institut de la Comunicació de la UAB.