els prototips  |  Wednesday Lips  |  Empty Cage  |  Lídia Guevara  |  Arnau Moreno    
     
 

CANÇONS...COM?

Cançons.com? és un programa formatiu i divulgatiu sobre el procés d'autoria musical i els diferents estadis de la vida d'una cançó, acompanyat de taules rodones amb temàtiques referents a la indústria i la creació musical, junt amb actuacions en directe.


«Arnau Moreno »

Dijous 30 de gener

El programa està conduït per Toni Xuclà (Menaix a Truà) i Jimmy Piñyol (Lax n Busto) directors del Campus Rock i amb la col.laboració de Nuna i David Barón. Al programa participen músics, periodistes i gestors musicals que analitzen la composició de cançons des de diferents punts de vista. També hi participen artistes reconeguts explicant la seva experiència amb exemples musicals en directe, junt amb testimonis de joves talents del Campus Rock escola itinerant dedicada a la composició i interpretació de cançons en el pop-rock.

Els convidats:


La cantant Lídia Guevara; el músic Joan Pau Chaves de l'històric grup musical Els Pets; Elisenda Soriguera, periodista de la revista Enderrock, http://www.enderrock.cat; Jordi Planagumà, director del Black Music Festival i de la Sala de concerts la Mirona de Girona. Espai Campus Rock: el músic Arnau Moreno.

Credits:

Direcció:
Toni Xuclà
Equip de realització
: Toni Xuclà, Jimmy Piñyol, Bertha Garcia, David Barón i Joan Vicente i Durà.
Producció
: Associació Livemedia i MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica
Amb:
l'Associació Diàleg amb la Música http://www.campus-rock.com i Fundació SGAE http://www.sgae.cat

CANÇONS...COM? ha estat produït per Associació Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del "Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online" que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet, les coordenades de la nova publicitat i la seva incidència en el patrocini.

Cançons...com? tindran lloc al MèdiaQuiosc
Arts Santa Mònica, La Rambla 7, Barcelona.
http://www.artssantamonica.cat

<M> Drassanes