introducció  |  programa  |  video  |  fotos  |  crèdits  |  la web 2011  |  la web 2007 - 2010
 
 
ESCENARIS DE PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL A LA XARXA,
NOVA PUBLICITAT I PATROCINI

En col.laboració amb la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, es presenta La Web Mediatitzada, un programa de transmissions live online a través de http://www.lab-livemedia.net produït per Livemèdia i Dogon Efff a l’Arts Santa Mònica des de 2009. En plató obert, un seminari i un taller enfocaran els formats i plataformes de producció audiovisual a la Xarxa, reflexionant sobre els modes culturals i audiovisuals postcinemàtics, els processos creatius de producció i promoció en la societat connectada, el context de la nova publicitat i la seva incidència en els apropaments i estratègies de patrocini.

La “nova publicitat” forma part d’un món narratiu en el que gèneres i disciplines es creuen donant com a resultat productes innovadors i nous formats. Al mateix temps els productes i obres audiovisuals integren estratègies publicitàries i promocionals  en una via transmediàtica.

Es tracta d’establir vincles entre la producció audiovisual i cultural online i la nova publicitat, entenent el que significa la comunicació social en un context de digitalizació i globalització que assenyala nous escenaris de producció a la Xarxa des d’una posició on totes les disciplines de la comunicació, cinema, vídeo i el món de l’art co-existeixen i co-creen. En aquest sentit, La Web Mediatitzada vol aportar una comprensió de la complexitat actual dels nous entorns telemàtics, donar a conèixer experiències i inferir estratègies de creació, producció, difusió, accés i sostenibilitat de continguts culturals a la Xarxa, i de forma més extensiva, en sincronicitat amb altres plataformes de comunicació i dispositius digitals.

Transmissió en directe a la Xarxa de tot el programa a : http://www.lab-livemedia.net

Dimecres 19 de desembre : 16:00h a 20:00h.
Dijous 20 de desembre : de 10:00h a 14:00h i de 15:30h a 17:30h
Dijous 20 de desembre: de 18:00h a 20:30h


La Web Mediatitzada inclourà transmissions online durant el mes de novembre i desembre,d’obra audiovisual produïda a Catalunya i dels arxius de La Web Mediatitzada [2007-2012] a: http://www.lab-livemedia.net